Om Skincare by Kjær

Hos mig er du i centrum.

Med udgangspunkt i dine ønsker, om det er wellness eller deciderede hudproblemer, skræddersyer jeg en behandling til dig. Jeg er en meget resultatorienteret hudplejeklinik og er altid opdateret omkring de nyeste behandlinger. Jeg arbejder kun med hudplejeindustriens førende produkter, Phytomer, Vie og Fleur´s. Mine behandlingsrum er med dæmpet belysning og afslappende musik, hvilket sikrer dig et pusterum fra den stressede hverdag. Efter en behandling hos en mig, kommer du ud med fornyet energi. Jeg har åbent når du har fri, se mine lange åbningstider her på siden.

Betina Kjær

Jeg er indehaver af Skincare By Kjær, og blev udlært læge eksamineret kosmetolog i 1998 samt make-up artist i 1999. I 2000 tog jeg ligeledes uddannelsen som negletekniker.

Jeg har mere end 20 års erfaring inde for skønheds branchen og har arbejdet med mange forskellige mennesker og hudtyper.

Ansigtsbehandling og hudpleje

At få en ansigtsbehandling…

En ansigtsbehandling er værdifuld for din hud. Under en ansigtsbehandling bliver din hud analyseret, hvor ved den korrekte behandling til netop din hud findes. Ved ansigtsbehandlingen rettes der med specifikke produkter op på hudens mangler.

Ansigtsbehandlingen sætter gang i blodcirkulationen og får cellerne til at forny sig selv hurtigere, dette resultere en flottere og friskere hud, samt nedsætter hudens ældnings proces.

Der vejledes ligeledes altid omkring korrekt hjemmepleje, så man med den daglige hudpleje rutine kan bibeholde den sunde og friske hud, man har opnået.

En ansigtsbehandling er godt for at undgå for tidlig ældning, urenheder, samt modvirke en kedelig og trist hud. En ansigtsbehandling anbefales ca. hver 4-6 uge med mindre der ikke er tale om specielle hudproblemer.

Fordele ved Ansigtsbehandling:

  • Du opdateres på din huds tilstand og behov for hjemmepleje
  • Cellerne “boostes” til at forny sig selv hurtigere
  • Huden fugtes i dybden
  • Urenheder fjernes professionelt
  • Blodcirkulation øges

Voksbehandlinger

En voksbehandling er hårfjerning hvor håret fjernes med rod og er en nem og økonomisk måde at blive hårfri i længere tid af gangen. Hårfjerning med voks minimerer risikoen for røde knopper og indgroede hår som ofte ses efter at have brugt skraber. Behandlingen holder 4-6 uger inden hårene har den fulde længde igen. Når hårene fjernes rykkes hele hårsækken op, og ved regelmæssig hårfjerning med voks hæmmes håret og bliver tynder og hårsækken svækkes.

Negle

Jeg laver acryl negle, der holder ca 3 uger inden de skal opfyldes igen. Man kan evt komme lak eller shellak på bagefter.

© Copyright - Betina Kjær